مشخصات فنی و ظاهری ام وی ام ???


مشخصات فنی و ظاهری ام وی ام ???

چینی ها از اواخر دهه 1980 به تدریج به بازار ایران باز شدند، اولین خودروهای چینی که وارد بازار ایران شدند چندان موفق نبودند و دلایل مختلفی برای این امر وجود داشت.

 

q6_hm67.jpg

 

 امروز به بررسی ام وی ام 530 می پردازیم یکی از خودروهایی که در کنار ام وی ام X33 و ام وی ام 315 را می توان سه نماینده خودروسازان چینی در بازار ایران دانست که متعلق به سه کلاس خودرویی پرطرفدار در بازار ایران بود. . ام وی ام 530 یک سدان با ویژگی های مثبت و منفی است که به طور مفصل به بررسی آن می پردازیم. امروزه علاوه بر خیابان چراغ برق تهران (خیابان ملت ) لوازم یدکی ام وی ام شوش هم میتواند گزینه مناسبی باشد چرا که برخی از قطعات به سادگی قابل تهیه نیست و می بایست ان را استوک یا دسته دوم تهیه کرد.

ام وی ام 530 شباهت زیادی به خودروهای دهه 90 دارد، طرحی که در آن هیچ ظرافتی به کار نرفته بود تا حدودی مکعبی است و البته ابعاد خودرو بزرگ است و می توان گفت در اندازه سدان های ایرانی است. مانند سمند، پژو پارس و پژو 405. بدنه خودرو طراحی بسیار ساده ای دارد. بدون شکستگی، بدون خمیدگی، فقط به سبک دهه 90 تمام شده است.اما واقعیت این است که رقبای این خودرو در ایران نیز از همین سبک طراحی پیروی می کنند و به همین دلیل نمی توان به آنها خرده گرفت. طراحی چراغ های جلو بسیار پویا بوده و برای این کار چراغ های بزرگی در نظر گرفته شده است. درهای ماشین بزرگ هستند و طول ماشین حدود 4.6 متر است که طول زیادی دارد. طراحی این خودرو با استانداردهای زمانه مطابقت ندارد، اما همانطور که رقبای آن شبیه آن هستند، نمی توان آن را مقصر دانست.

 

 

 

داخل کابین

در داخل کابین ام وی ام 530 نکات جالبی وجود دارد، اولین نکته این است که طراحی داخلی ام وی ام 530 نسبت به رقبای ایرانی-فرانسوی خود بهتر است و این خبر خوبی است. ام وی ام 530 از نظر کیفیت سطح بالایی ندارد اما راضی کننده است و خیلی کم و کسل کننده نیست. کابین MVM 530 بسیار جادار است و صندلی های بسیار نرمی دارد که تجربه رانندگی عالی MVM را برای شما به ارمغان می آورد. ام وی ام نسبت به سالی که در بازار بود گزینه های خوبی دارد و کار ما را کمی راحت می کند. دو ایربگ، کنترل تهویه مطبوع اتوماتیک، تنظیم برقی ? جهته و سانروف از جمله آپشن های این خودرو هستند.

 میتوانید برای استعلام قیمت یا خرید قطعات و لوازم یدکی ام وی ام 530 به فروشگاه دیجی کار تماس بگیرید تا بهترین قیمت و بالاترین کیفیت را داشته باشید.

فنی و موتور

در سمت موتور، ام وی ام 530 به یک موتور 2 لیتری 16 سوپاپ مجهز است که 139 اسب بخار قدرت و 176 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. این نیرو و گشتاور با گیربکس پنج سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. از نظر اعداد و ارقام به نظر می رسد با خودرویی سریع و با کشش و مصرف بالا طرف هستیم اما باید گفت که اینطور نیست و در بررسی آن بیشتر به آن توجه خواهیم کرد.

تست رانندگی

اولین چیزی که در داخل ام وی ام می بینید این است که صندلی راننده هم از نظر فضایی که دارد و هم از نظر راحتی صندلی و هم از نظر قرار دادن کلیدهایی که راننده به آن نیاز دارد بسیار خوب است. خوب است که با ام وی ام 530 شروع کنید زیرا گشتاور خودرو بالاست و این گشتاور در دورهای موتور نسبتا پایین ارائه می شود، بنابراین در دورهای پایین گاز را صاف کنید و خودرو شتاب نسبتا خوبی دارد، اما یک نکته بسیار مهم در مورد همان خودروی چینی و دیگر خودروهای چینی این است که بسیاری از این خودروها شتاب متناسب با قدرتی که تولید می کنند ندارند، به این معنی که انتظار داریم ام وی ام 530 با توجه به اینکه 139 اسب بخار قدرت دارد، در حد یک زانتیا 2000 سی سی باشد. اینطور نیست و حدود 2 ثانیه از زانتیا کندتر است. این به این دلیل است که خودروهای نسل اول چینی اغلب با گیربکس و تنظیمات ECU مشکل دارند و به دلیل بهینه سازی ECU، شتاب اولیه خوبی ندارند. بنابراین در حال حاضر این خودرو از نظر قدرت شتاب خوبی ندارد اما با تغییراتی در گیربکس و ECU می توان به شتاب بسیار خوبی دست یافت که به کمتر از 10 ثانیه می رسد. نکته بعدی در مورد ام وی ام 530 فرمان نرم است که باعث می شود در شهر بسیار راحت تردد کنید اما یک مشکل بسیار رایج در این خودرو سیستم تعلیق است که راه حلی ندارد جز اینکه مانند برخی از مالکان بخواهند نصب کنند. برای حل این مشکل ماکسیما شوک می دهد. این خودرو صندلی های نرمی دارد اما سیستم تعلیق آن اصلا نرم نیست و این یک نقطه ضعف بزرگ برای یک خودروی خانوادگی است. ابعاد خودرو بزرگ است اما اطراف آن میدان دید خوبی داریم و در کل رانندگی با ام وی ام 530 در شهر خوب است اما مهمترین مزیت این خودرو این است که با موتور 2 لیتری میانگین مصرف سوخت 7-8 لیتر در صد است. کیلومتر دارد که برای این حجم موتور و این ابعاد خودرو رقم بسیار خوبی است. به یاد داشته باشید که ما با خودرویی روبرو هستیم که وزنی در حدود 1350 کیلوگرم دارد.

منبع: آریانا بهشت

VGA و فناوری EIS در دوربین مداربسته


VGA  و فناوری EIS در دوربین مداربسته

 

 

عبارت VGA مخفف اصطلاح Video Graphics Array به معنای آرایه گرافیک ویدئو است. این اصلاح معنای متفاوتی را در برخواهد داشت که ممکن است در هر زمان در جای خود به طور متفاوت استفاده گردد.
در سیستم های مداربسته استفاده از اصطلاح VGA معمولا در یکی از دو کاربرد زیر استفاده می شود:

  • کانکتور VGA: یک کانکتور ویدئویی است که بیشتر افراد به واسطه استفاده از آن در مانیتورها با آن اشنایی دارند. بالاترین رزولوشن قابل انتقال از طریق این کابل های رزولوشن 2048×1536 است. در واقع استاندارد خاصی برای کیفیت کابل مورد نیاز برای هر رزولوشن وجود ندارد ولی برای گرفتن رزولوشن های بالاتر بهتر است از کابلهای با طول کم و کیفیت بالاتر استفاده کنید.
  • رزولوشن VGA: گرچه این اصطلاح به صورت علمی نمیتواند بازه ای از رزولوشن را برای شما مشخص کند اما در صورتی که به این واژه در قسمت مربوط به کیفیت یک دوربین برخوردید احتمالا به معنای روزولوشن 640×480 است. این اصطلاح معمولا برای دوربین های شبکه با کیفیت پایین مورد استفاده قرار میگیرد. چنین رزولوشنی برای یک دوربین شبکه از دوربین های 700تیوی لاین نیز کمتر است و رزولوشن مطلوبی محسوب نمی شود.

 

بیشتر بخوانید: نمایندگی داهوا   دوربین مداربسته  

 

معرفی فناوری EIS در دوربین مداربسته و کاربرد های آن

سیستم تثبیت کننده تصویر، به مجموعه ای از فناوری هایی اطلاق می شود که برای اصلاح تاری تصاویر در دوربین مدار بسته مورد استفاده قرار می گیرد. این تاری تصاویر معمولا از ارتعاشات اجتناب ناپذیر به دلیل حرکت دوربین در محل نصب ناشی می شود. معمولا نصب دوربین مداربسته در فضاهای روباز آن را در معرض تکان های ناشی از عوامل فیزیکی یا طبیعی همچون باد، باران و … قرار می دهد. به همین جهت توسعه دهندگان تکنولوژی های مربوط به سیستم های امنیتی و نظارتی با تولید فناوری هایی نرم افزاری و سخت افزاری در صدد کاستن این نقائص هستند.

وجود نویز و تاری در تصاویر یک امر اجتناب ناپذیر است. تکنیک تثبیت کننده تصویر به شما کمک می کند تا جزئیات دقیقتر و با وضوح بالا از تصاویر داشته باشید. تکنیک های تثبیت کننده تصویر به طور کلی و بر اساس عملکرد آنها به دو نوع زیر طبقه بندی شوند:

  • اصلاح بر اساس حرکت لنز
  • اصلاح بر اساس برنامه نرم افزاری

در ادامه به شرح هر کدام از موارد بالا و در نهایت به ارائه مقایسه ای میان این دو می پردازیم.

تثبیت کننده تصویر (EIS)

تثبیت کننده تصویر الکترونیکی و یا (Electronic image stabilization) روشی است که در آن مشکل تاری تصویر در سطح نرم افزاری و پس از اینکه سیگنال نوری به سیگنال دیجیتال تبدیل گردید، بر طرف می شود. همانطور که میدانید هر دوربین مدار بسته ای  دارای یک چیپ یا حسگر تصویر است  که وظیفه دارد که این سیگنال نوری را دریافت نموده و برای تشکیل تصویر این سیگنال های نوری را به سیگنال های دیجیتالی تبدیل نماید. این روش اصلاح نقائص تصاویر را پس از تشکیل تصویر انجام می دهد یعنی بعد از زمانی که نور از سنسور عبور کرد.

بیشتر بخوانید:     هایک ویژن      نصب دوربین مدار بسته

نحوه عملکرد EIS

الگوریتم عملکرد EIS بدین نحو است که پردازنده ابتدا تصویر را به تکه های کوچک تقسیم می کند و سپس آن را با فریم های قبلی مقایسه می کند. سپس تشخیص می دهد که حرکت موجود در تصویر ناشی از یک شی متحرک در تصویر بوده و یا یک لرزش ناخواسته بوده و اصلاحات مورد نیاز را انجام می دهد. در این حالت هنگامی که تصویر اصلاح شده با تصویر قبلی جایگزین می گردد قاعدتا بخش هایی از آن حذف می شود و نسبت به تصویر اصلی (که دارای نویز است) کوچکتر خواهد بود. این ممکن است منجر کاهش کیفیت کلی این فناوری شود اما این کاهش زیاد چشمگیر نیست و قابل اغماض است.

تثبیت کننده تصویر OIS

در این روش عمل تثبیت و اصلاح نویز در تصویر با تغییر مسیر نوری در سنسور انجام می گردد. این عمل در زمان واقعی است و از این رو هیچ تغییری یا کاهش کیفیتی در تصویر رخ نمی دهد. در این روش سنسورهای تشخیص لرزش (سنسورهای ژیروسکوپی) مورد استفاده قرار می گیرند که این اطلاعات را به یک میکرو رایانه منتقل می کنند که به نوبه خود آنها را به سیگنال تصویر تبدیل می کند و در نهایت منجر به حرکت لنز به منظور اصلاح نویز تصویر می شود. به زبان ساده در این روش لنز دوربین مدار بسته با حرکت مکانیکی خود منجر به این می گردد که  نور همواره به سنسور دوربین برخورد کند.

مقایسه عملکرد EIS و OIS

مزیت اصلی سیستم OIS این است که هیچگونه تغییری در تصویر نهایی اتفاق نمی افتد زیرا تغییرات لازم قبل از اینکه سیگنال نوری به سنسور تصویر برخورد کند اتفاق می افتد. اما همانطور که میدانید این فناوری یک فناوری سخت افزاری است و ذاتا از لحاظ وزنی به دوربین فشار می آورد.

در حال حاضر تکنولوژی EIS به دلیل سبکی و قیمت مناسب تر و همچنین با وجود بهبود هایی که در الگوریتم عملکردی آن به منظور افزایش کیفیت تصویر صورت گرفته بسیار محبوبتر و رایج تر به نظر می رسد. البته شاید استفاده از تکنولوژی OIS در رزولوشن و شرایط نور ضعیف، منطقی تر به نظر برسد.